Tror du på Sexuellt öde?

Tror du på Sexuellt ödeHur du uppfattar kön kan ha en långtgående inverkan på ditt förhållande.

I allt högre grad börjar människor tro på Sexuellt öde, vilket är den väsentliga tron att om två personer är själsfränder eller avsedda att vara, kommer kön automatiskt att vara perfekt. Innan du tror på Sexuellt öde, kanske är det dags att fråga dig några frågor och överväga några viktiga faktorer http://redandwhite.se/.

Vad är “öde tro”?

Destiny övertygelser innebär att det finns en själsfrände där ute för dig, och när du gör chans på den här personen, allt faller på plats – emotionell, mental och fysisk kompatibilitet. Även om denna tro är värt att hänga på, och kan till och med vara sant i en utsträckning, kan du ställa dig upp för besvikelse om någon är “nästan perfekt”, men du hittar dem saknas i ett eller två områden.

Hur fungerar sexuellt öde?

Hur fungerar sexuellt öde?Sexuellt öde använder sex och sexuell tillfredsställelse som en av de viktigaste barometrarna för att bestämma hur uppfylld du är i ett förhållande. Fråga dig själv några frågor: blev du kär innan du hade sex med varandra? Kom din känslomässiga koppling från innan du upptäckte att sexet var bra? Om svaret på detta är ja, så har du förmodligen jackpot med den här. Om inte, inte ryckas med bra sex och använda den som en barometer för att bedöma din relation – under tiden, du kommer förmodligen att ställa dig upp för besvikelse.

Vad är sexuell tillväxt?

I motsats till sexuellt öde är sexuell tillväxt. Detta är tron att alla aspekter av ett förhållande kan arbetas på, inklusive sex. Om båda parter är villiga att kommunicera och arbeta på sitt sexliv, precis som de gör på alla andra punkter. Vad mer, även om deras sexliv inte förbättras, tror de inte att det är en affärsbrytare i förhållandet och låt det inte påverka andra aspekter av deras liv. Detta är en mer realistisk inställning till relationer, där människor är villiga att arbeta på dem snarare än vill att de ska forma upp organiskt.

I sina enklaste termer är en den så kallade tron på “Sexuellt öde” som håller att det i grunden fungerar eller inte.

Den andra kallas “sexuell tillväxt” som hävdar att det sexuella förhållandet måste vårdas.

Vad är sexuell tillväxt?Sexuella öde typer tenderar också att tro problem i sovrummet är en återspegling av problem i relationen. Sexuell tillväxt typer tenderar att hålla sovrum frågor något bortsett från förhållandet som helhet.

Man kan också tro att eftersom kvinnor tenderar att konsumera mycket mer “romantiska” typ material i media, filmer, romaner, etc. att de tenderar att vara mer av typen “soulmate-destiny” – anhängare, men Maxwells forskning, som involverade studier på cirka 1,900-deltagare, visade inte det utan istället att kvinnor tenderade att vara mer av “tillväxt” – sidan.

Maxwell påpekar dock att skillnaderna mellan män och kvinnor inte var så stora.

Hon hade också samma könspar i studien men sa att siffrorna inte var tillräckligt stora för att dra fasta indikationer, och det är en grupp som hon kan studera vidare i framtiden.  Ändå verkar det finnas en liten indikation på att homosexuella par tenderar något mer mot” tillväxt ” tro på sexuella relationer.

Maxwell säger hemligheten till ett tillfredsställande sexliv i långsiktiga relationer behandlar sovrumssituationen på samma sätt som du behandlar en trädgård, med konstant ansträngning: vård, uppmärksamhet och vårdande.